Prezentare Seagate FreeAgent GoFlex 1TB USB 3.0 kit black

INTRODUCERE

Seagate Technology este o companie americana de IT, care isi are birourile centrale in Scotts Valley, California. Este unul din cei mai mari producatori de hard-disk-uri din lume.
Seagate a fost un lider in dezvoltarea hard-disk-ului inca de la aparitia unitati de 5MB ST-506 in 1980, prima unitate de 5.25". Ei au fost principalul furnizor pe piata microcomputer-elor in anii '80, in special dupa introducerea IBM XT in 1983.

Astazi va voi prezenta hard-disk-ul extern Seagate FreeAgent GoFlex 1TB USB 3.0:
- il puteti gasi la pretul de  470 RON la PC Garage: Seagate FreeAgent GoFlex 1TB USB 3.0 .




SPECIFICATII si ACCESORII

Interfaţă - USB 3.0;
Capacitate - 1 TB;
Grosime- 22 mm;
Lăţime -89 mm;
Înălţime - 120 mm;
Greutate - 280g;

In ambalajul hard-disk-ului extern Seagate FreeAgent GoFlex 1TB USB 3.0:

- HDD-ul portabil Seagate FreeAgent GoFlex 1 TB;
- manual de instalare;
- adaptorul Seagate FreeAgent GoFlex pentru interfata USB 3.0, cu o lungime de ~ 45cm;
- software pentru backup preinstalat;
- un pliant cu informatiile despre garantie;



Seagate FreeAgent GoFlex 1TB
Seagate FreeAgent GoFlex 1TB

Seagate FreeAgent GoFlex 1TB
Seagate FreeAgent GoFlex 1TB

Seagate FreeAgent GoFlex 1 TB are un design elegant, cu logo-ul Seagate imprimat pe partea superioara lucioasa a unitatii; partea inferioara este mata, cu o eticheta pe care gasim informatiile despre HDD.
Spe deosebire de celelalte HDD-uri pe USB, acest HDD poate fi conectat si la PC prin cabluri SATA, deoarece dispune de o interfata standard SATA; adaptorul SATA->USB vine separat, si se conecteaza la interfata SATA a HDD-ului. Cu adaptoare achizitionate separat, acesta poate fi conectat chiar si prin FireWire sau eSATA.
Seagate FreeAgent GoFlex 1 TB are avantajul ca poate fi folosit si cu calculatoarele Mac, fara a mai fi nevoiti sa il formatam; acesta vine cu driverul NTFS pentru Mac inclus.

CONCLUZII

Recomand Seagate FreeAgent GoFlex 1 TB acelora care vor un HDD extern cu dimensiuni reduse, un design elegant si o capacitate de stocare suficienta pentru un utilizator casnic. Datorita vitezelor bune de transfer si alimentarii prin USB, acest HDD poate fi folosit impreuna cu un media-player, pentru a rula continut multimedia.


 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu