Prezentare Thermalright True Spirit 140

Thermalright True Spirit 140

Thermalright este o companie cu sediul in Taiwan, care produce sisteme de racire de inalta calitate si performanta, pentru desktop-uri. Produsele Thermalright sunt destinate gameri-lor si pasionatilor de overclocking.

Linia de productie a celor de la Thermalright include radiatoare pentru CPU, GPU, RAM si alte componente ale placilor de baza. Acestia pun accent mai ales pe radiatoarele fara ventilator, cu racire pasiva, care asigura silentiozitatea sistemului.

Astazi va voi prezenta cooler-ul Thermalright True Spirit 140. La momentul scrierii acestui articol, acesta putea fi gasit la pretul de 183 RON la PC Garage.



AMBALAJ

In interiorul pachetului veti gasi radiatorul True Spirit 140, un ventilator de 140mm, 2 manuale de instalare(unul pentru Intel si celalalt pentru AMD), hartia cu modul de asamblare, 4 clip-uri pentru montarea ventilatorului, punga cu pasta termoconductoare CF III, 2 seturi de tampoane de cauciuc pentru absorbtia socurilor si kit-urile de montare pentru socket-urile compatibile.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x960.


CARACTERISTICI SI SPECIFICATII

Acest cooler este compatibil cu urmatoarele socket-uri: 775, 1155. 1156. 1366 pentru Intel, si AM2, AM3, FM1 pentru AMD. Poate fi folosit si pe socket-ul 2011 impreuna cu kit-ul Thermalright Kit retentie LGA2011, achizitionat separat.

Dimensiune: Lungime 155mm - latime 53mm - Inaltime 170mm;

Greutate: 800g fara ventilator si kit-urile de montare;

Cooler-ul vine echipat cu ventilatorul Thermalright TY-140 care are o greutate de 140g, o viteza intre 900-1300 RPM controlata de conectorul 4 pin PWM si un airflow de 56~73 CFM.

Radiatorul dispune de 6 heatpipe-uri de cupru de 6mm, 50 de lamele de aluminiu dispuse in forma de S care conform Thermalright sporeste eficienta de racire a cooler-ului, si o baza de cupru nichelat cu suprafata lucioasa.




Montarea cooler-ului Thermalright True Spirit 140 este destul de simpla. Daca carcasa dumneavoastra are o gaura taiata in spatele placii de baza, nu va trebui sa demontati placa de baza pentru instalarea backplate-ului. Avand o inaltime de 170mm, pentru instalarea Thermalright True Spirit 140 va trebui o carcasa destul de lata. In schimb nu veti avea probleme cu ocuparea slot-urilor memoriei RAM, acesta fiind destul de ingust, chiar si cu ventilatorul montat.

CONCLUZII

Thermalright True Spirit 140 este cel mai performant cooler in categoria lui de pret, avand un raport pret/performanta foarte bun. Recomand acest cooler impatimitilor de overclocking si acelora care vor un cooler silentios, si in acelasi timp eficient.
Folosit in sistem push-pull, alaturi de alt ventilator de 140mm, acesta ofera o racire si mai buna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu