Media-player Egreat 3D R6S

Egreat 3D R6S


Egreat Tech Corp., Ltd este o companie chineza, fondata in anul 2006, si isi are sediul central in parcul industrial Shasan Chuangye din Shenzhen City.
In ultimii 4 ani, Egreat s-a concentrat pe dezvoltarea media-player-elor HD pe pietele de peste ocean. Exporta produse in Europa, America de Nord, America de Sud, Orientul Mijlociu, Sud-Est-ul Asiei.

Astazi va voi prezenta media-player-ul 3D, Egreat R6S.
Egreat R6S il puteti gasi la eMag, la pretul de 479.99 RON.

DESCRIERE

In ambalajul player-ului vom gasi:
- media-palyer Egreat R6S;
- telecomanda - nu are baterii incluse;
- cablu HDMI cu o lungime de 1.5m;
- alimentator;
- manual de utilizare;






Ca si conectori avem:
- HDMI 1.4;
- S/PDIF Optic;
- Analog Audio (Stereo);
- LAN, cablu(RJ45);
- LAN, wireless - [B]disponibil cu adaptor wireless achizitionat separat[/B];
- 1x USB 2.0 si 1x USB 3.0;
- 1x eSata.
Egreat R6S reprezintă cel mai mic player full-3D de pe piaţă, avand o greutate de doar 250g. Acesta este echipat cu procesor Realtek 1186DD la 750MHz , care poate rula fisiere 3D Bluray ISO, dar si SBS 3D sau 3D Top-Bottom. Player-ul este echipat cu 512 MB DDR3 si o memorie interna de 512MB, de tip Flash. Reda continutul 3D prin port-ul HDMI 1.4, si este capabil de conversie 2D la 3D.
Egreat 3D R6S vine echipat cu sistemul de operare Android 2.2.1 si ruleaza aproximativ orice format audio si video(subtitrari cu diacritice), ceea ce il face un produs foarte apreciat. Browser-ul integrat nu ruleaza site-uri cu continut flash; dar avand sistemul de operare Android, putem instala browser-ul Dolphin, care ruleaza foarte bine si site-uri cu continut Flash.

CONCLUZII


Egreat 3D R6S are un consum foate redus si este foarte silentios in utilizare, deoarece are o racire pasiva, carcasa acestuia fiind din aluminiu. Avand suport pentru tastatura si mouse pe USB, putem naviga pe internet foarte usor.
Recomand Egreat 3D R6S acelora care vor un media-player performant, la un pret foarte bun.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu